SM-finaler i amerikansk fotboll – och VM-kvartsfinal – på Stockholms stadion på lördag

SM-finaler i amerikansk fotboll – och VM-kvartsfinal – på Stockholms stadion på lördag

SM-finalerna i amerikansk fotboll för både herrar och damer spelas lördagen den 7 juli på Stockholms stadion. Mellan finalerna visas VM-kvartsfinalen mellan Sverige och England på storbildsskärm på Stadion. Välkommen till en riktig sportfest!

Klassiska Stockholms stadion står i den 7 juli 2018 värd för SM-finalerna i amerikansk fotboll. Klockan 13 sparkar herrarnas final av, och tidigare var kl. 16.30 avspark för SM-finalen för damer.

Men med anledning av det svenska fotbollslandslagets framgångar, och då kvartsfinalen mot England skulle spelats samtidigt som damfinalen, kommer VM-matchen att visas på Stockholms stadion mellan finalerna. Ett unikt tillfälle för två olika sporter – Sveriges nationalsport och den amerikanska fotbollen – att göra något tillsammans. Och en möjlighet för alla idrottsintresserade att se tre toppmatcher på samma dag!

Här köper du din biljett till matcherna: https://www.ticketmaster.se/event/512125

I herrarnas final är Carlstad Crusaders ute efter sitt nionde raka SM-guld. I finalen möter de Stockholm Mean Machines som på lördag spelar sin första SM-final sedan 2009. Även i damernas final är Carlstad Crusaders representerade, i sin första final på damsidan. För motståndet står de regerade svenska mästarinnorna Örebro Black Knights.

Kl. 11 öppnas finalens tailgate upp på eventområdet, med bl.a. aktiviteter för barn och ett öltält från Pitchers Mariatorget. Också inne på stadion kommer det finnas mat och dryck till försäljning. Kl. 13 sparkar herrarnas final av, en match som också sänds direkt på C More. Kl. 16 sänds Sverige-England på Stadions storbildsskärm och kl. 19 är det avspark för damernas SM-final som avslutar en fantastiskt idrottsdag.

Varmt välkommen till Stadion!

Lämna en kommentar