SM-finaler 2019

SM-finaler 2019

 

Det blir en riktig amerikansk fotbollsfest 6 juli när SM-finalerna för damer och herrar spelas tillsammans med finalen i division 1 för herrar på Borås Arena.
Borås Rhinos planerar att skapa ett heldagsevenemang för hela familjen.
Hålltider

Kl. 09: Arenan öppnar
Kl. 11: Kick Off Div 1 final
Kl. 15: Kick Off Sm-final Dam
Kl. 19: Kick Off Sm-final Herr

Borås Arena – som när det är allsvensk fotboll på arenan rymmer 16800 personer – kommer att ha läktare öppna på ett sätt som gör att publikkänslan blir stor. Vi har inga löparbanor på arenan så som publik på nedersta raden kommer man nästan kunna nudda hjälmarna, berättar Anders Lindström som är arrangemangsansvarig i Borås Rhinos.

Något som också adderar till spänningen är att det utlovas aktiviteter både på och runt arenan under hela finaldagen.  Det kommer förstås också erbjudas mat och dryck ­ – med lokal prägel –  och hållbarhetsprägel. Något som man i Borås stad arbetat mycket med och som också präglade SM-veckan i Borås 2017.

För de minsta fansen kommer det finnas ett lekland och prova på-aktiviteter. Det kommer också finnas möjlighet att köpa fotbollssaker på plats. Man bör heller inte missa den uppvisningsmatch som Borås Rhinos U11/U13-spelare kommer att bjuda på.

Lämna en kommentar